cirkel
top

Meerdaagse workshops

Homeopatische EHBO
In deze workshop worden 16 middelen behandeld die veel gebruikt worden bij acute klachten. Hiermee kunnen eenvoudige klachten als diarree,ontstekingen, verstuikingen en gevolgen van voedingsfouten verlicht worden als direct ingrijpen van een arts niet nodig is. Ideaal voor thuis, maar vooral ook op vakantie. Daarom is er tijdens deze workshop de mogelijkheid een homeopatische reisapotheek te maken met dee 16 middelen die weinig ruimte inneemt en dus makkelijk is mee te nemen. Ook voor (semi-) professionals die in hun praktijk wel eens een homeopatisch middel adviseren een goede basis.

Heel je gevoel.
Een verwen’weekend’ waarin je door creatief aan de gang te gaan met kleur, met vorm, met (veelal) natuurlijke materialen raakt aan je gevoel. We zijn in onze maatschappij zoveel met ons ‘denkhoofd’ bezig, dat we het contact met ons gevoel kwijtraken. Bezig zijn om op ons gevoel iets te ‘scheppen’ hersteld dat contact.

Leren masseren
In onze westerse cultuur doen we het veel te weinig: elkaar masseren. Juist nu, in deze hectische maatschappij, waarin we zoveel met ons hoofd bezig zijn, zouden we veel klachten kunnen voorkomen als we ons regelmatig zouden ontspannen met een massage. Maar hoe doe je dat dan? Welke massages zijn geschikt en welke oliën kun je gebruiken?
In de workshop ‘leren masseren’ die in Centrum de Cirkel wordt gegeven leer je drie makkelijk toe te passen massages: de Indiase hoofd- en gezichtsmassage, een eenvoudige rug- en nekmassage en de Indiase voetmassage. Daarnaast wordt het gebruik van diverse massage-oliën behandeld en behandelen we de werking van vele etherische oliën. Doordat we werken in kleine groepen is er veel aandacht. Je krijgt alle informatie overzichtelijk mee naar huis.

bottom