cirkel
top

Inschrijving, data en prijzen


Data

Uit ervaring is gebleken dat veel geplande data weer veranderen. Neem gewoon contact met ons op om een datum te overleggen.


Prijzen

Het is mogelijk een weekend uit te breiden tot een ‘midweek’ van donderdag t/m maandag.

Een midweek (5 dagen, 4 nachten) kost € 615,--
Voor een weekend (3 dagen, 2 nachten) betaal je € 330,--

Deze prijzen zijn inclusief alles: begeleiding, sappen, 3 klysma's, 4 massages, pakkingen, verblijfskosten, lakenpakket met handdoeken, gebruik badjas en slippers, fietshuur en eventueel vervoer van en naar het station.
Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op een ruime 2-persoonskamer met eigen douche. Het is mogelijk de kamer voor jezelf te reserveren. Hiervoor wordt een toeslag berekend van € 30,-- p.p.p.n. De groepen bestaan uit 2 tot 6 personen.

De midweken zijn van maandag 14.00 uur tot vrijdag 12.00 uur. De weekenden beginnen op vrijdag 19.00 uur en zijn tot zondag 16.00 uur. Voor diegenen die langer willen vasten bieden we de mogelijkheid om het weekend of de week uit te breiden met de zondag (+ € 50.--) of om een week en weekend te koppelen. Voor de extra nacht betaal je dan niets extra. Buiten bovengenoemde data is, in overleg, elke datum mogelijk als je meer rust wilt en individuele begeleiding, of je aan wilt melden met minimaal 2 personen. Informeer naar de mogelijkheden. Voor groepen die zich in éénmaal aanmelden kunnen andere prijzen gelden.


Aanmelden:

Je kunt je aanmelden door

Je krijgt dan zo snel mogelijk een aanmeldingsformulier toegestuurd.

Daarna ontvang je een vragenlijst over je gezondheid, een routebeschrijving en aanwijzingen over de afbouw van je eetpatroon. Als aanbetaling maak je de helft van het bedrag over op bankrekening 3337.09.179 t.n.v. 'Centrum de Cirkel' te Brucht. Het resterende bedrag dient voor de aanvang van de gekozen periode door ons ontvangen te zijn. Je mag natuurlijk ook het hele bedrag ineens betalen.


Annulering:

Bij annulering tot 4 weken voor de begindatum van je inschrijving restitueren wij het betaalde bedrag minus € 25, administratiekosten.
Bij annulering tot 3, 2 of 1 week voor begindatum wordt respektievelijk ¾, ½ en ¼ van de totaalprijs gerestitueerd.
Als je niet annuleert wordt het gehele bedrag gefactureerd.
Wij raden je aan een annuleringsverzekering af te sluiten.

bottom