cirkel
top

Programma verwendagen:

9.30 uur: koffie/thee met iets lekkers, daarna eenvoudige ontspanningsoefening, rondleiding en uitleg. Iedereen kan nu naar eigen keuze gebruik maken van de infraroodsauna (met lichttherapie), de stoomcabine, de hotwhirlpool en de zonnehemel. Je krijgt een hoofdmassage met Indiase kruidenolie en een gezichtsmassage. De olie hiervoor wordt afgestemd op je huidtype en de eventuele klachten die je huid heeft. Er is een relaxruimte om even lekker bij te komen na de apparaten en waar koffie en thee gratis klaarstaan. Bij mooi weer kun je heerlijk buiten zitten.
13.00 uur: (h)eerlijke lunch met soep en diverse broodjes. Na de lunch is er gelegenheid voor een (lever)pakking, een kleimasker met etherische olie en een voetmassage. De rest van de middag kan er van bovengenoemde apparaten gebruik gemaakt worden.
15.30 uur: thee met iets lekkers en daarna kan iedereen zich weer klaar gaan maken voor de thuisreis.
16.30 uur: Afsluiting met voor iedereen een extra kleimasker voor thuis.

Je kunt deze dag ook diverse andere apparaten uitproberen. Ook kun je advies krijgen over klachten die er zijn, of je er iets aan zou moeten doen en wat de mogelijkheden daarvoor zijn. Tevens kunnen er afspraken gemaakt worden voor aanvullende behandelingen zoals een detox-voetenbad, oorkaarsen zetten, een constitutionele iriscopie of een natuurgeneeskundig consult. Als je een aanvullende verzekering hebt, worden deze behandelingen door de ziektekostenverzekeringen vergoed.
De prijs voor deze dag bedraagt € 95,-- en is inclusief gebruik badjas, handdoeken, slippers en alle gebruikte olieën en andere materialen.

Voor groepen kunnen we een apart programma afspreken en kunnen er andere prijzen gelden.

bottom